Сватбена фотография

… защото след като конфетите паднат, тортата се разреже и бенгалските огньове угаснат, албумът със снимки остава единственото доказателство, че този невероятен ден се е случил! И да, беше толкова невероятен, колкото си го спомняте, а моята задача като ваш сватбен фотограф, е да уловя любовта ви през обектива си и да разкажа вашата завладяваща история.

Какъв е Вашият стил в сватбената фотография?

Аз съм сватбен фотограф, който обича документалната фотография, ненатрапчивото присъствие и запечатване на чисти, естествени и спонтанни емоции от вашия сватбен ден. Без пози, без нагласени сцени. Ще изживеете празника си без притеснения за задължителни снимки.

Не сме заставали пред камера досега. Как да се преборим с притеснението?

В ролята на ваш сватбен фотограф ще ви помогна да се отпуснете с деликатно и почти незабележимо присъствие, но ще бъда там и за да ви напомням да се усмихвате когато сте напрегнати, за да направим заедно вашата история още по-красива, запечатана в снимка.

Как ще изглеждат нашите сватбени снимки?

Те ще бъдат като един мини филм с уловен всеки момент, смях, емоция и реакция. В тях ще има много движение, но и близки планове с интересни детайли. Всичко, което не сте видяли, че се е случило, ще го запечатам за вас в снимка след снимка, след снимка… които ще разкажат вашата прекрасна приказка.

Колко снимки ще получим?

Всяка сватба е уникална сама по себе си, със собствен характер и емоция, затова е трудно да се даде точна цифра. И все пак, очаквайте не по-малко от 1000 кадъра – най-емоционалните и запомнящи се, с лек ретуш, който ще ги направи перфектни и все пак ще запази атмосферата, която носят.

Има ли значение броят на гостите за Вас като сватбен фотограф?

Броят на вашите гости е важен и има отношение към услугата, която ще ви предложа. Ако планирате сватба с не повече от 70-80 гости, тогава сама ще мога да отразя събитието. Ако са повече, бих ви предложила вариант за заснемане на вашата сватба от двама фотографа, за да не изпуснем нито един важен детайл или момент от нея.

Каква е цената на услугата сватбена фотография и какво включва?

От подготовката, през църковния и гражданския ритуал, фотосесията и празненството в ресторанта, до разрязването на сватбената торта, ще бъда плътно до вас. Цените започват от 190 лв/час и ще мога да изготвя специална оферта за вас след като прегледаме плана за вашия сватбен ден.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.