Фотосесия за бременни

Скъпи очакващи дами, осъзнавате ли каква сила притежавате в момента? Тялото ви е в процес на изграждане на чисто ново човешко същество! Вие сте повече от прекрасни и за мен ще бъде чест да запечатам миг от това трансформиращо пътуване за поколенията! Използвайки естествена светлина и внимателно подбрани настройки, ще разкрия ефирната красота на бременността ви, превръщайки всяка снимка в произведение на изкуството.

Кога е най-доброто време да планирате фотосесията си за бременни? Или кой е най-добрият месец за снимки за бременни?

Обикновено седмият месец от бременността – между 32ра и 34та седмица – е идеалното време да снимате този уникален период от живота си. Тогава ще имате красиво, добре оформено коремче и ще избегнете неудобството, тежестта и умората от последните седмици преди раждането.

Какво да облека за фотосесия за бременни?

Облечете нещо, което обичате и в което се чувствате комфортно! Разбира се, хубаво е дрехата да подчертава коремчето и женствеността ви, затова роклите са най-подходящи за целта. Независимо какво ще изберете, аз ще бъда ваше огледало и верен асистент – като жена към жена – за дребните детайли, позите и ъглите на заснемане, за да създадем перфектните кадри.

Колко време отнемат снимките за бременни?

Нямаме бърза работа, така че предвидете между час и два за вашата фотосесия за бременни. Ще се погрижа да ви дам достатъчно време да си почивате и да се насладите на процеса.

Може ли моят партньор и другите ни деца да бъдат включени във фотосесията?

Абсолютно! Включването на членове на семейството добавя личен щрих, превръщайки фотосесията в празник на вълнението на цялото семейство. Ще ви помагам с позирането, за да подчертаем всички заедно красотата на бременността ви!

Ретуширате ли снимките на бременни?

Ретуширането е съществена част от фотографията. Когато очаквате бебе и тялото ви преминава през много промени, може да сте малко притеснителни да показвате тялото си по време на фотосесия. Но без грижи! Моят начин на обработка гарантира, че ще изглеждате абсолютно безупречно на снимките си.

Каква е цената и какво включва услугата фотосесия за бременни?

Фотосесията за бременни е на цена 200 лв. След края на ангажимента, внимателно ще подбера за вас най-красивите и емоционални кадри, ще ги обработя, за да изглеждат перфектни и ще ви ги изпратя архивирани с линк за сваляне до 30 дни след заснемането.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.