Детска фотосесия

Детската портретна фотография е прекрасна, но и много предизвикателна, и изисква комбинация от търпение, креативност и истинска любов към общуването с деца. За улавянето на мимолетните моменти на детска невинност и радост са необходими не само технически умения, но и нежно, разбиращо отношение към индивидуалността на всяко дете. Всички тези качества, съчетани с голяма и топла усмивка, ме правят фотографа, който ще създаде красиви и все по-скъпоценни във времето портрети на децата ви!

Как протича една детска фотосесия?

Като майка на две деца за мен е трудно да извадя едно дете от семейството му и да го снимам самичко. Затова ако планирате фотосесия за вашето дете, с повод или без повод, бъдете сигурни, че и вие ще участвате в нея. И, моля ви, загърбете притесненията си! Спомените, които ще запечатаме в снимка, ще останат да радват поколенията след вас.

Как да подготвим детето си за фотосесията?

Малко е вероятно да получим прекрасни изображения на дете, което е принудено да прави нещо, което не иска. Затова е много важно да подготвите децата си за предстоящата фотосесия като за вълнуващо преживяване. По време на самата сесия не ги карайте да позират и не им се карайте. Тяхното добро настроение е ключово за красиви, емоционални кадри.

Какви дрехи да приготвим за детска фотосесия?

Най-важно е дрехите на вашите деца да са удобни. Те ще бягат, ще скачат, ще сядат, лягат и стават – важно е да им е комфортно. Заложете на едноцветни дрехи, без надписи и картинки, и комбинирайте цветово вашите дрехи с техните. Хармонията в цветовете на снимките допринася много за цялостното усещане, което те носят. Не забравяйте да предвидите и втори чифт дрехи.

По кое време на деня се провежда фотосесията?

С оглед на светлината, фотосесиите се планират за следобедните часове (след 17 ч.), но винаги се съобразяваме с режима на вашите деца. Много е важно да са наспани и нахранени, за да се забавляват истински на снимките. Предвидете нещо за гризкане, ако някой огладнее или любимо лакомство за поощрение, ако се наложи.

Нужен ли е реквизит за детската фотосесия?

Тъй като провеждам фотосесиите на открито, не ми допада идеята да подреждам декори сред природата. Най-важни за мен сте вие и вашите емоции, които ще запечатам с камерата си! Според мястото където снимаме и възрастта на децата ви, ще се постарая да намеря занимания за тях, което да ги забавлява и да донесе естествени емоции на техните лица.

Каква е цената на услугата, кога и как ще получим снимките?

Цената на детската фотосесия е 220 лв., продължава около 1 ч. и включва селекция на най-емоционалните и красиви кадри, всеки един от тях минал през грижлива обработка, така че да изглежда перфектно. Ще получите вашите снимки архивирани, с линк за сваляне, в срок от 30 дни.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.