Детски рожден ден

Снимането на детски рожден ден е огромно предизвикателство, защото децата са непредсказуеми, особено под влияние на емоцията на празника. С близо 13 години опит в детската фоготафия, аз съм тук, за да уловя радостта, вълнението и смеха на вашите деца и да ви накарам да преживявате отново тези мигове всеки път когато разглеждате снимките!

Има ли значение локацията на партито?

Снимам партита за детски рожден ден на всякакви локации – на открито, сред природата, край басейна, в заведение, в детски клуб или във вашия дом.

Какво трябва да приготвим за снимките?

Заснимането на детски рожден ден е документален тип фотография, така че пригответе усмивките и доброто си настроение. Другото оставете на мен!

Какво включва услугата?

Ще запечатам за вас всички детайли и моменти от партито – декорация, игри и занимания на децата, реакции и настроение сред гостите, семейни снимки за спомен, торта и духане на свещичките, отваряне на подаръци и т.н.

Ще можем ли да споделим снимките с нашите гости?

Разбира се! За ви да улесня, ще създам за вас галерия с всички кадри от рождения ден, която можете да им изпратите, а те да си запазят снимките, които са харесали.

Как ще получим снимките?

След внимателен подбор на най-красивите кадри от вашето събитие, без ограничение в техния брой, ще ги обработя и ще ви ги изпратя архивирани с линк за сваляне в рамките на 30 дни след датата.

Каква е цената за заснемане на детски рожден ден?

Цената на услугата е 150 лв. за 1 час и 100 лв. за всеки следващ час.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.