Домашна фотосесия

Вашият дом е крепостта на вашето семейство и няма нищо по-хубаво от документиране на частица от вашето ежедневие между стените на вашата крепост – там, където децата са палави, рошави, разхвърляни, където се чувстват уютно, където са обичани и свободни да изразяват емоциите си както ги усещат. Нека бъда ваш гост и заедно сътворим големи спомени от тези малки, но изключително ценни мигове!

Кое е най-доброто време от деня за домашна фотосесия?

За домашната семейна фотосесия най-доброто време е между 9 и 14 ч., тъй като тогава има добра естествена светлина, която ми е нужна за да създам максимално естествени снимки. Разбира се, винаги съм готова да се съобразя с режима на вашите деца, така че нека хранене, дрямка или смяна на памперси не ви отказват от идеята.

Къде в дома ни ще се правят снимки?

Можем да снимаме във всекидневната, кухнята, детските спални или спалнята на родителите. Всичко зависи от възрастта на децата, какви дейности искате да правите докато ви снимам, както и от светлината в съответната стая. И нека мисълта за основно почистване не ви притеснява. Заложете на организиран хаос и отстраняване на разсейващи и отвличащи вниманието предмети.

Какво трябва да облечем за домашна фотосесия?

Изберете комбинация от неутрални дрехи без лога или графични елементи, нещо, в което всеки се чувства удобно и в една и съща палитра от цветови тонове. Също така, огледайте дома си и вижте какви цветове ще подхождат добре на дрехите ви. Например ако домът ви е боядисан в много ярки цветове, тогава бялото и неутрално сиво, тъмнокафяво, дънки и т.н. ще са най-подходящи.

Какво трябва да правим по време на домашната фотосесия?

Има само един отговор и той е – всичко! Включете, например, любимо семейно занимание – печене на бисквитки, приготвяне на пица, настолни игри, пъзели, четене на книги, а защо не танци или боричкане на дивана. Аз ще бъда достатъчно дискретна, за да не смутя вашите забавни, уникални и интимни моменти като семейство.

Можем ли да включим и домашните си любимци във фотосесията?

Иска ли питане! Домашните любимци са част от семейството и заслужават да участват във фотосесията. Могат да се включат в снимките когато пожелаят и ще допринесат за повече спонтанни усмивки и уловени мигове.

Каква е цената на услугата домашна фотосесия и какво ще получим?

Цената на домашната семейна фотосесия е 250 лв. Тя може да продължи между 1 и 2 часа и от всички заснети кадри в това време, ще подбера и обработя за вас най-красивите и емоционалните. Ще ги обработя така, че да изглеждат перфектно и ще ви ги изпратя архивирани с линк за сваляне до 30 дни след фотосесията.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.