Семейна фотосесия

Защо обичам да снимам семейства?

Защото мисля, че улавянето на любовта между членовете на едно семейство и въплътяването й в снимка, е изкуство. Обичам да заснимам тези неповторими мигове – усмивки, прегръдки, целувки.. и дори сълзи. Искам семействата ми да се виждат по същия начин, по който аз ги виждам – скъпоценни, уникални, забавни, нежни, вълшебни, хаотични и толкова съвършени по свой начин!

Къде можем да направим семейната фотосесия?

Изборът на правилното за вас място може да допринесе за цялостната атмосфера на снимките. Помислете за места, които имат специално значение за вашето семейство или места с красив естествен фон. Заедно ще изберем място, където ще се чувствате най-добре – на плажа, сред природата или в уюта на вашия дом.

Колко време да отделим за снимките?

Обикновено 1 час е достатъчен, но понякога е нужно малко повече време да се отпуснете пред камерата. Предварително разкажете на семейството си за фотосесията, която ви предстои. Нека децата се развълнуват, така можем да сме сигурни, че ще участват с желание в това преживяване.

Как да се облечем?

Правило номер едно – облечете се удобно! Ще вървим, ще сядаме, ще се движим, така че носете нещо, което ви прави спокойни и щастливи. Хубаво е дрехите за семейната сесия да си подхождат цветово. За предпочитане без райета, надписи или картинки по тях. И не на последно място – нека облеклото ви е подходящо за мястото, което сме избрали за снимките.

Ами ако не можем да позираме?

Не се притеснявайте, не е нужно да гледате в камерата! Улавянето на естествени изражения е от ключово значение за създаването на автентични и искрени семейни портрети. Насърчавайте смеха, игривостта и искрените взаимодействия между членовете на семейството. Тези откровени моменти често водят до най-ценните и запомнящи се снимки. Помислете за неща, които обичате да правите заедно и забавляват децата ви.

Ще ретуширате ли снимките?

Да, редактирам всяко едно изображение, излязло от камерата ми. Правя корекция на светлината и цветовете, ако е нужна, стремейки се към изчистен, умерен и максимално естествен краен резултат. Дългите години практика ми помагат да извади най-доброто от всяка снимка, като подчертая нейната естествена красота.

Каква е цената на услугата, как и кога ще получим снимките?

Цената на семейната фотосесия е 220 лв. След фотосесията грижливо ще селектирам най-красивите и емоционални кадри, ще ги обработя така че да станат перфектни и ще ви ги изпратя архивирани с линк за сваляне.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.