Фотограф за кръщене

Търсите фотограф за кръщенето на вашето дете? На правилното място сте. Стилът ми е репортажен, използвам само наличната естествена светлина и присъствието ми остава съвсем дискретно, така че да не пречи на ритуала. Обичам да запаметявам атмосферата в църквите, запозната съм с всяка стъпка от кръщението и ви обещавам уловени мигове, които ще ви развълнуват отново всеки път когато ги разглеждате!

Как протича заснимането на кръщенето?

Ще започнем снимките с пристигането на вашите гости, подготовка на детайлите в църквата, следва самият ритуал и когато той приключи, ще направим кратка фотосесия на детето с кръстници, семейство и приятели.

Колко време трае?

В зависимост от църквата, дължината на самата служба и настроението на детето, заснимането на кръщенето може да отнеме между 1 и 2 часа.

Ще заснемете ли и нашето парти след церемонията?

Можете да разчитате на мен! Като фотограф на множество кръщенета знам, че и веселата част е също толкова важна за вас, както и официалната.

Как и кога ще получим снимките си?

След внимателна селекция на най-добрите кадри от вашия празник, ще ги ретуширам и ще ви ги изпратя архивирани с линк за сваляне в рамките на 30 дни след ангажимента.

Какви допълнителни услуги можете да ни предложите като фотограф за кръщене?

Ще създам за вас онлайн галерия със снимките от кръщенето на вашето дете, която можете да споделяте с гостите си, за разглеждане и запазване на любимите им кадри. Изработвам и фотоалбуми с уникален дизайн за всяко събитие. Ако желаете такъв, ще обсъдим детайлите след издаване на снимките от кръщенето.

Каква е цената на услугата?

Заснимане на ритуала и кратка сесия на детето с роднини и гости след кръщенето е на стойност 220 лв. Ако кръщавате две деца едновременно, цената е 250 лв. Отразяване на почерпката след кръщенето – 120 лв/час.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.